Huawei Watch Fit Graphite Black

Кратко описание

-12%
Стара цена: 199лв. Цена: 175лв. спестявате 24лв. (-12%)

Вие получавате

Huawei Watch Fit Graphite Black
175лв.

Бърза доставка

цените започват от 3,99 лв.

Вземи на лизинг за 16 лв. за 12 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • 1.64 инчов AMOLED дисплей
 • Проследяване на сърдечния ритъм
 • 96 тренировъчни режима
 • Проследяване на месечния цикъл
пълни характеристики

1,64" Ярък AMOLED Дисплей | Тренировъчни анимации | 10 дни живот на батерията

Повече възможности на вашата китка

Оборудван с прекрасен 1,64" правоъгълен AMOLED дисплей и 280 x 456 HD резолюция, HUAWEI WATCH FIT предоставя съвършена картина. Настройката за автоматична яркост предлага по-добра видимост при слънчева светлина, докато шестте Always-On циферблата ви позволяват да показвате вашия стил и настроение във всеки един ден.

1,64

инчов дисплей

2,5D

извито стъкло

70%

съотношение екран-корпус

280 x 456

HD резолюция

326

PPI

16,7

мега цветове

Освежете стила си

Благодарение на многобройните и цветни дизайни на циферблата можете да персонализирате темата на часовника, за да е в тон със стила ви. Освен официалните, можете да откриете голямо изобилие от зашеметяващи дизайни и на Watch Face Store. Също така можете да персонализирате дисплея по ваш вкус, с която и да е снимка от вашето мобилно устройство.

Персонализиран за вашето удобство

Сега, много лесно, можете да персонализирате всички значими функции на дисплея. Важните за вас като времето, сърдечния ритъм, броя стъпки, живот на батерията и други можете да селектирате свободно и да ги позиционирате на екрана, както е най-удобно за вас.

Различни стилове по ваш вкус

Текстурната матирана рамка на часовника се вписва отлично с пъстроцветните и меки каишки, за да се постигне този съвършен дизайн. HUAWEI WATCH FIT е винаги актуален с неговата визия.

По-лек, По-голям живот на батерията

Невероятно тънкият и лек HUAWEI WATCH FIT е с подобрена батерия и е само 21 грама, което го прави перфектния спътник в ежедневието ви. Оборудван с двойна чипсет архитектура и енергоспестяващи алгоритми, този часовник може да издържи 10 дни без да се зарежда. И благодарение на технологията за бързо зареждане само след 5 минути часовникът ви е готов да е с вас през целия ден.

Часовникът е вашият личен треньор

Тренирайте по всяко време с HUAWEI WATCH FIT без да е необдходимо да търсите обучителни видеа. Часовникът разполага с 12 вида анимирани тренировъчни видеа с упражнения по време на работа, разтягания на цяло тяло9, абдоминални упражнения и включва 44 демонстрации на стандартни движения. Възползвайте се максимално от всеки един миг като почивките за кафе или свободните ви часове през уикенда, за да поддържате форма с този смарт часовник.

96 тренировъчни режима

HUAWEI WATCH FIT предлага, в реално време, прецизни показатели за 11 професионални спортни режима като бягане, плуване и колоездене. Има 85 налични персонализирани тренировъчни режима, което ви позволява да разкриете потенциала си независимо дали в йога или във високоинтензивни интервални тренировки, часовникът, също така, следи, в реално време, сърдечния ви ритъм, калориите и времетраенето на вашата тренировка.

Открийте своя ритъм

С вграден GPS сензор, 5ATM, AI алгоритъм за сърдечен ритъм и иновативни сензори, HUAWEI WATCH FIT е предвиден за всякакви тренировки. С помоща на часовника ще тренирате по-добре благодарение на показателите му в реално време, научните оценки и професионалните напътствия.

Интелигентен партньор за вашите тренировки, Напреднали метрики

HUAWEI WATCH FIT може да засече началото на тренировката ви, да разпознае вида ѝ, както и да ви подсети да следите прогреса си. 11 Независимо дали бягате или плувате, HUAWEI WATCH FIT може да отчете точно тези метрики, които ви трябват. След като приключите можете да разгледате по-подробен анализ в приложението HUAWEI Health.

Останете мотивирани всеки ден

HUAWEI WATCH FIT проследява вашия фитнес прогрес през целия ден и ви напомня да се изправяте от време на време, за да ви предпази от прекаленото заседяване. Часовникът брои вашите стъпки през деня, часовете, в които сте активни и периодите със средна или висока интензивност на движение, като онагледява всички в три цветни кръга, което ви придава чувство на удовлетвореност при тяхното изпълнение.

24 часово следене на сърдечния ритъм

Благодарение на технологията за измерване на сърдечния ритъм HUAWEI TruSeen™ 4.0, този смарт часовник може точно да измери сърдечния ви ритъм в реално време през деня, дори когато спите. Ако сърдечният ви ритъм е извън норма, това ще бъде отчетено и ще получите напомняне с информация за целодневната защита на вашето здраве.

Отчитане на кислород в кръвта

Много ниските нива на кислород в кръвта (SpO2) могат да доведат до здравословни проблеми. Носейки HUAWEI WATCH FIT вие ще можете да отчитате кислородните си нива с едно докосване. Необходими са само няколко секунди и часовникът ще ви покаже точните данни и ще ви припомни да обръщате внимание на здравето си.

Подгответе се за специалните си дни

Следете менструалните си цикли и прогнозирайте вашата дата за овулация с този смарт часовник. HUAWEI WATCH FIT, на база на данните, може да ви изпраща напомняния, за да можете спокойно да се приготвите за тези дни.

По-добър контрол на съня

Базирано на сърдечния ритъм и технологията за следене на съня HUAWEI TruSleep™ 2.0, този часовник може да съхранява прецизна информация за съня и да анализира неговото качество, както и да предоставя 200+ научни съвета за това как да подобрите вашия сън.

Освобете се от стреса

HUAWEI TruRelax™ технологията може ефективно да следи вашите стрес нива и да забележи, ако сте напрегнати. Опитайте се да осъвършенствате дишането си, за да освободите стреса, когато сте стресирани.

Съобщения за напомняния

Предоставяйки навременни напомняния за СМС съобщения, входящи обаждания, събития в календара и други социални медии, HUAWEI WATCH FIT ще се погрижи да не пропускате никакви важни ангажименти.

Вашият личен асистент

Сега можете по-лесно да управлявате музиката, която слушате, да заснемате кадри дистанционно или да намирате телефона си бързо с този смарт часовник. Също така можете да се възползвате от другите функции като Времето, Аларма, Таймер, Хронометър и Фенерче.

Характеристики

Серия Fit
Описание

По-лек с по-голям живот на батерията - 21 грама до 10 дни живот на батерията с едно зареждане

Бързо зареждане - само след 5 мин. часовникът е готов да е с Вас през целия ден

1.64" ярък AMOLED дисплей

С матова текстурирана полимерна средна рамка и цветни силиконови каишки, този модел е идеален за всички случаи от официални събития до ежедневни тренировки

 Архитектура с двоен чипсет за по-ниска консумация на енергия

12 вида анимирани тренировачни видеа с упражнения по време на работа, разтягания на цяло тяло9, абдоминални упражнения и включва 44 демонстрации на стандартни движения

10 дни живот на батерията

Многобройни и цветни дизайни на циферблата за персонализиране темата на часовника (допълнително в Watch Face Store). Също така можете да персонализирате дисплея по ваш вкус, с която и да е снимка от вашето мобилно устройство

Персонализиране на всички значими функции на дисплея - времето, сърдечния ритъм, брой стъпки, живот на батерията и други можете да селектирате свободно и да ги позиционирате на екрана, както е най-удобно за вас

96 тренировачни режима - 11 професионални спортни режима като ходене, бягане, колоездене, плуване и др. 85 налични персонализирани тренировачни режима като йога, ски и ролер, пързаляне с кънки и др. Следи в реално време сърдечния Ви ритъм, калориите и времетраенето на вашата тренировка

Проследява вашия фитнес прогрес през целия ден. Часовникът брои вашите стъпки през деня, часовете, в които сте активни и периодите със средна или висока интензивност на движение, като онагледява всички в три цветни кръга, което ви придава чувство на удовлетвореност при тяхното изпълнение

24 часово следене на сърдечния ритъм - HUAWEI TruSeen™ 4.0

Отчитане на кислород в кръвта (SpO2)

Часовникът може да предоставя професионални данни за тренировка, включително VO2Max, тренировъчни ефекти, тренировъчно натоварване и време за възстановяване въз основа на алгоритъма FIRSTBEAT, за да ви помогне да подобрите ефективността си

Следете менструалния си цикъл и прогнозирайте вашата дата за овулация. HUAWEI WATCH FIT, на база на данните, може да ви изпраща напомняния, за да можете спокойно да се приготвите за тези дни

HUAWEI TruSleep™ 2.0 -  по-добър контрол и анализ на съня, както и предоставя 200+ научни съвета за това как да подобрите вашия сън

HUAWEI TruRelax™ - технологията, която ще Ви помага да следите нивото на стреса

Напомняния за СМС съобщения, входящи обаждания, събития в календара и други социални медии, HUAWEI WATCH FIT ще се погрижи да не пропускате никакви важни ангажименти

Известия за входящо обаждане и съобщение

Личен асистент - Управление на музиката, която слушате. Да заснемате кадри дистанционно или да намирате телефона си бързо с този смарт часовник.17 Също така можете да се възползвате от другите функции като Времето, Аларма, Таймер, Хронометър и Фенерче.

 

Дисплей:

 • 1.64-инчов AMOLED дисплей, ултра тесен 0.95 мм панел и 70% съотношение екран към тялото за завладяващо гледане
 • Резолюция 280 x 456 с 326 PPI и 16,7 милиона цветова гама за брилянтен HD цветен дисплей
 • Сензорният екран поддържа жестове с плъзгане и докосване
 • 2.5D стъклен екран предлага фантастичен визуален дисплей
 • Екранът автоматично регулира яркостта в зависимост от околната среда

Корпус на часовника:

 • Корпус от неръждаема стомана, съчетан с полирано стъкло за изискан и елегантен външен вид

Каишка на часовника: Силиковнова каишка

Размери:

 • 46 × 30 × 10.7 мм
 • ~ 34 грама (~ 21 грама без каишката) часовникът е лек като лента за китка, часовникът е невероятно тънък и стилен

Водоустойчивост: 5ATM

Цял екран на докосване + страничен бутон

Свързаност:  Bluetooth 2,4 GHz, BT 5.0, BLE

Памет: 4 GB (Наличният капацитет на паметта е по-малък от тази стойност, тъй като системният софтуер заема част от пространството)

Сензори:

 • 6-осен IMU сензор (Акселерометър, Жироскопичен сензор)
 • Магнитометър
 • Оптичен сензор за измерване на пулса
 • Капацитивен сензор
 • Сензор за амбиентна светлина"

Порт за зареждане: Магнитен напръстник за зареждане

Вграден GPS - за да проследявате маршрута на тренировката си по време на сесии на открито, без да се налага да носите телефона си.
Той използва GPS и GLONASS, за да локализира вашата позиция за по-висока точност

Живот на батерията:

 • Типична употреба: 10 дни
 • HUAWEI TruSleep ™ е активиран, мониторингът на пулса е активиран. Екранът се проверява за кратко 200 пъти на ден, 50 съобщения, 3 обаждания и 3 аларми, напомнящи на 24 часа, и тренировка за 30 минути на седмица.
 • Тежка употреба: 7 дни (HUAWEI TruSleep ™ е активиран, мониторингът на пулса е активиран. Екранът се проверява за кратко 500 пъти на ден, 50 съобщения, 3 обаждания и 3 аларми, напомнящи за 24 часа, и тренировка за 60 минути на седмица)
 • GPS режим: 12 часа
 • Бързо зареждане: издържат през целия ден с 5 минутно зареждане
Съвместимост
 • Android 5.0 или по-нова
 • iOS 9.0 или по-нова
Операционна система Неизвестна
Цвят Черен
Тегло 34 грама
Гаранция 24 месеца гаранция
Телефон Не
Водоустойчив Да
Камера Не
Wi-Fi Не
Високоговорители Не
Пулс монитор Да
GPS Да
NFC Не
iOS съвместим Да
Android съвместим Да
Windows Phone съвместим Не

Подобни смарт часовници