Garmin Venu 2 SLate/Black

Кратко описание

срок на доставка 7 дни
Цена: 795лв.

Вие получавате

Garmin Venu 2 SLate/Black
795лв.

Вземи на лизинг за 28.49 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • GPS смарт часовник
 • Corning Gorilla Glass 3
 • Wi-Fi
 • Музика - до 650 песни
пълни характеристики

Продукт с предварителна поръчка

Този продукт може да бъде доставен по поръчка на клиента. Срокът за доставка е 7 дни.

УМ И ТЯЛО - СВЪРЗАНИ ОТ GARMIN

Когато живееш здравословно, живееш по-добре. Този GPS смарт часовник има разширен мониторинг на здравето и фитнес функции, за да ви помогне да разберете по-добре какво се случва в тялото Ви.

Следете повече статистики за здравето си и разгледайте по-отблизо какво се случва във Вашето тяло.

Намерете нови начини да движите тялото си с повече от 25 предварително заредени спортни приложения.

Искате ли треньор? Тренирайте заедно с анимирани тренировки директно на китката си.

Съхранявайте музика на часовника, за да можете да оставите телефона си.

Докоснете китката си, за да платите. Лесно и бързо.

Ярък AMOLED дисплей и до 11 дни живот на батерията? Да моля!

ПРОЕКТИРАН СЪС СТИЛ

Красивият AMOLED дисплей остава видим, дори под ярка слънчева светлина. Опитайте винаги-включения режима, за да поддържате дисплея видим през цялото време.

НАПРАВЕН ЗА АКТИВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ

От издръжливия Corning® Gorilla® Glass 3 до елегантния безел от неръждаема стомана и удобната силиконова каишка, този смарт часовник е готов за всичко.

HEALTH SNAPSHOT™ ФУНКЦИЯ

Направете 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистически данни, включително сърдечна честота, вариабилност на сърдечната честота, Pulse Ox, дишане и стрес. След това генерирайте отчет с тези статистически данни чрез приложението Garmin Connect ™ на Вашия съвместим смартфон.

BODY BATTERY ™ МОНИТОРИНГ НА ЕНЕРГИЯТА

Вижте енергийните нива на тялото си през целия ден, за да можете да намерите най-добрите времена за активност и почивка.

PULSE OX СЕНЗОР

Използвайте Pulse Ox сензора, за да проверите насищането с кислород в кръвта по всяко време през деня или през част от нощта, докато спите, за да видите колко добре тялото Ви абсорбира кислород.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА СТРЕСА

Разберете дали имате спокоен, балансиран или стресиращ ден. Релакс напомнянията дори ще Ви подканят да направите кратка дихателна дейност, когато часовникът открие, че се чувствате стресирани.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ

Използвайте приложението Garmin Connect, за да проследите менструалния си цикъл или бременността. Запишете симптомите си, вижете упражнения, съвети за хранене и др. Дори вижте и регистрирайте подробности на китката си с приложението Women’s Health Tracking.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА

Запишете дневния си прием на течности като напомняне да останете хидратирани. Можете дори да имате автоматична цел за хидратация, която се регулира въз основа на това колко се изпотявате по време на дейности.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШЕНЕТО

Вижте как дишате през деня, по време на сън и по време на упражнения за дишане и йога.

РАЗШИРЕН МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ

Получете оценка за качеството на съня си и прозрения за това как можете да се справите по-добре. Дори следете различните етапи на сън, както и сърдечната честота, стреса, Pulse Ox и дишане.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР

Часовникът постоянно следи сърдечната Ви честота и ще Ви предупреждава, ако стане твърде висока или твърде ниска, докато сте в покой. Той също така Ви помага да прецените колко усилено работите по време на активности - дори докато плувате.

ДИШАНЕ

Когато искате да се отпуснете или да се съсредоточите, можете да стартирате активност за дишане и този часовник ще проследява стреса и дишането Ви, за да Ви помогне да разберете по-добре как дишате.

ФИТНЕС ВЪЗРАСТ

Тази функция използва хронологична възраст, Вашата седмична енергична активност, сърдечен ритъм в покой и BMI или процент телесни мазнини, за да прецени дали тялото Ви е по-младо или по-старо от Вас. Можете да получите съвети за намаляване на Вашата фитнес възраст.

АНИМИРАНИ ТРЕНИРОВКИ

Лесни за следване, анимирани кардио, силови, йога, пилатес и високоинтензивни тренировки (HIIT) са предварително заредени на часовника и можете да изтеглите още от приложението Garmin Connect.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Проследявайте всички начини на движение с повече от 25 предварително заредени спортни приложения на закрито и открито - включвщи ходене, бягане, колоездене, плуване в басейн, голф и други.

РАЗШИРЕНИ СИЛОВИ ТРЕНИРОВКИ

Този подробен профил на активност поставя личните Ви силови рекорди директно на китката Ви, плюс графики, които показват какви мускулни групи сте тренирали.

HIIT ТРЕНИРОВКИ

Използвайте този нов профил на активност с различни таймери за проследяване на вашите HIIT тренировки, включващи AMRAP, EMOM, Tabata и потребителски. Задайте броя на кръговете, интервалите за работа / почивка и др.

СЪЗДАЙТЕ ТРЕНИРОВКИ

Изберете от повече от 1,400 упражнения, за да изградите свои собствени тренировки в приложението Garmin Connect на Вашия съвместим смартфон. След това ги свалете на часовника.

GARMIN COACH

Вземете личен треньор по бягане безплатно, за да Ви помогне да тренирате за следващите 5K, 10K или полумаратон.

ИНТЕНЗИВНИ МИНУТИ

Актуализирахме нашата функция за интензивни минути, за да Ви дадем по-добра представа кога през деня сте ги направили и по време на каква дейност. Можете дори да ги разглеждате като поле с данни по време на активности.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте имейли, съобщения и известия директно на часовника си, когато е сдвоен със съвместимия Ви смартфон. Можете дори да отговаряте на съобщения, ако имате Android ™ телефон.

МУЗИКА

Изтеглете песни и плейлисти от акаунтите си в Spotify®, Deezer или Amazon Music (може да е необходим абонамент). Използвайте безжични слушалки (продават се отделно) за слушане без телефон.

БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Когато часовникът и телефонът Ви са сдвоени, местоположението Ви може да бъде изпратено до Вашите контакти ръчно или - по време на избрани дейности на открито - автоматично с вграденото засичане на инциденти.

GARMIN PAY™

Преминавайте през линиите за плащане и изберете транзитни системи с Garmin Pay решението за безконтактно плащане чрез участващите доставчици.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН

Изтеглете персонализирани изгледи на часа, добавете полета с данни и изтеглете приложения от Connect IQ Store.

СИНХРОНИЗИРАНЕ С GARMIN CONNECT

Вижте информацията за Вашето здраве и фитнес на едно място. Приложението Garmin Connect е процъфтяваща онлайн общност, в която хората в движение могат да се свързват, да се състезават и да споделят.

ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА С БЪРЗО ПРЕЗАРЕЖДАНЕ

Получете непрекъсната картина на Вашето здраве с до 10/11* дни в режим на смарт часовник, до 19/22* часа в GPS режим и до 7/8* часа в GPS режим с музика (*важи само за Venu 2). 10 минути зареждане добавя до 1 ден живот на батерията в режим на смарт часовник или 1 час в GPS режим с музика.

РЕЖИМ ЗА ИКОНОМИЯ НА БАТЕРИЯТА

Получете още повече от Вашия смарт часовник, като коригирате настройките, които влияят най-много на живота на батерията.

ВОДЕН РЕЙТИНГ

Този часовник е с воден рейтинг до 5 ATM, което го прави идеален за плуване, душ или спа ден.

*Спецификациите и функциите варират в зависимост от модела, всички изображения са илюстративни. Моля, вижте раздела Технически характеристики за пълни подробности.

Характеристики

Серия Venu 2
Описание

AMOLED дисплей видим дори под ярка слънчева светлина с Always On Display

Corning® Gorilla® Glass 3, елегантен безел от неръждаема стомана и удобната силиконова каишка

До 11 дни живот на батерията

25 предварително заредени спортни приложения

Тренирайте заедно с анимирани тренировки директно на китката си

Съхранявайте музика на часовника, за да можете да оставите телефона си

Докоснете китката си, за да платите. Лесно и бързо (Проверете текущите поддържани държави, платежна мрежа и банкова информация.)

 

Функции:

 • Health Snapshot™ - Направете 2-минутна сесия, за да запишете ключови статистически данни
 • Body Battery ™ енергиен мониторинг
 • Pulse Ox сензор
 • Проследяване на стреса
 • Проследяване на женското здраве - Използвайте приложението Garmin Connect, за да проследите менструалния си цикъл или бременността
 • Проследяване на хидратация на тялото
 • Проследяване на дишането
 • Разширен мониторинг на съня
 • Вгарден пулсомер
 • Дишане - Когато искате да се отпуснете или да се съсредоточите, можете да стартирате активност за дишане и този часовник ще проследява стреса и дишането Ви, за да Ви помогне да разберете по-добре как дишате. 
 • Фитнес възраст
 • Анимирани тренировки
 • Повече от 25 предварително заредени спортни приложения
 • Разширени силови тренировки
 • HIIT тренировки
 • Създайте своя собствена тренировка
 • Garmin Coach - Вземете личен треньор по бягане безплатно, за да Ви помогне да тренирате за следващите 5K, 10K или полумаратон
 • Интензивни минути
 • Смарт известия - Получавайте имейли, съобщения и известия директно на часовника си, когато е сдвоен със съвместимия Ви смартфон. Можете дори да отговаряте на съобщения, ако имате Android ™ телефон
 • Музика - Изтеглете песни и плейлисти от акаунтите си в Spotify®, Deezer или Amazon Music (може да е необходим абонамент). Използвайте безжични слушалки (продават се отделно) за слушане без телефон
 • Garmin Pay - решението за безконтактно плащане
 • Connect IQ Store
 • Режим за пестене на енергията на батерията
 • Воден рейтинг 5АТМ - идеален за плуване, душ или спа ден
 • Живот на батерията с бързо зарежане - До 10/11 дни; GPS режим с музика: До 7/8 часа; GPS режим без музика: До 19/22 часа; Режим Смарт часовник с пестене на батерията: До 11/12 дни

Физически данни и характеристики:

 • Материал на стъклото: Corning® Gorilla® Glass 3
 • Материал на безела: Неръждаема стомана
 • Материал на корпуса: Подсилен полимер
 • Материал на каишката: Силикон
 • Размери: 45.40 x 45.40 x 12.20 мм. Подходящ за китки с обиколка 135-200 мм
 • Цветен Amoled сензорен дисплей
 • Размери на дисплея: 1,30 ″ (33,00 мм) диаметър
 • Резолюция: 416 x 416 пиксела
 • Засичане на инциденти (G-Sensor)
 • Памет: 200 часа данни за активности

Аутдор функции:

 • Туризъм, Катерене на закрито, Боулдъринг, Ски, Сноуборд, XC ски, Падълборд, Гребане 
 • Изчисляване на площи чрез Connect IQ ™
 • Общо изкачване / спускане
 •  Календар за лов / риболов чрез Connect IQ ™
 • Информация за слънцето и луната чрез Connect IQ ™

Функции на часовник:

 • Час / дата
 • Аларма
 • Таймер
 • Хронометър
 • Час на изгрев / залез

Сензори:

 • GPS
 • GLONASS
 • Galileo
 • Garmin Elevate™ вграден пулсомер
 • Барометричен алтиметър
 • Сензор за околна светлина
 • Компас
 • Жироскоп
 • Акселерометър
 • Термометър
 • Pulse Ox

Смарт функции:

 • Свързаност: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)
 • Смарт известия
 • Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)
 • Календар
 • Времето
 • Контролиране на музиката на смартфона
 • Музика на часовника - до 500 песни
 • Намиране на телефона
 • Намиране на часовника

Активити тракер функции: Вграден пулсомер; Отброяване на крачките; Body Battery™; Лента за активност (показва се след период на неактивност); Автоматична цел (ежедневна цел за крачки); Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън); Изгорени калории; Изкачени етажи; Изминато разстояние; Интензивни минути; TrueUp; Move IQ™; Fitness Age; Целодневно проследяване на стреса; Хидратация

Фитнес функции:

 • Налични фитнес профили: Силов, кардио, HIIT и елиптични тренировки, степер, изкачване на етажи, гребане на закрито, йога, пилатес и активности за дишане 
 • Кардио тренировки
 • Силови тренировки

Функции за тренировки, планиране и анализ

Функции за пулса

Функции за бягане

Функции за колоездене

Функции за плуване

 • Налични профили за плуване: плуване в басейн
 • Измерване на пулса под вода
 • Данни за плуване (разстояние, темпо, брой загребвания, калории)

Функции за голф

Функции за проследяване на активността за деца

Съвместимост
 • Garmin Connect е процъфтяваща онлайн общност, в която хората в движение могат да се свързват, да се състезават и да споделят
 • Garmin Pay™
 • iPhone®
 • Android™
Операционна система Неизвестна
Цвят Черен
Тегло 49 грама
Гаранция 24 месеца гаранция
Телефон Не
Водоустойчив Да
Камера Не
Wi-Fi Да
Високоговорители Не
Пулс монитор Да
GPS Да
NFC Не
iOS съвместим Да
Android съвместим Да
Windows Phone съвместим Не

Подобни смарт часовници