Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray /Black

Кратко описание

най-продаван
Стара цена: 1575лв. Цена: 1199лв. спестяваш 376лв. (-23%)

Вие получавате

Garmin Fenix 7S Solar Slate Gray /Black
1199лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб вторник (25.06.2024)

Вземи на лизинг за 42.96 лв. за 48 месеца виж лизинговите схеми

Основни характеристики

 • GPS часовник
 • Безел от неръждаема стомана
 • Вграден пулсомер
 • Проследяване на съня
 • Проследяване на женското здравето
пълни характеристики

ОТИДЕТЕ ПО-ДАЛЕЧ. СТАНЕТЕ ПО-СИЛНИ. СЕДЕМ ДНИ В СЕДМИЦАТА.

Посрещнете всяко атлетично или аутдор предизвикателство със здравия fēnix 7S - мултиспорт GPS часовник. Неговото Power Glass™ или Power Sapphire™ стъкло използва слънчевата енергия, за да удължи живота на батерията – захранва функциите за тренировки, спортни приложения, сензори за наблюдение на здравето и други.

Получете допълнителен заряд на батерията от слънчевата светлина, за да можете да тренирате по-дълго между зарежданията (само за Solar и Sapphire Solar моделите).

Как се държи тялото Ви? Вградения пулсомер и Pulse Ox сензор ще Ви уведомят.

Бягайте и карайте - това е, което правите. Проследява всички Ваши статистически данни - това е, което правим.

Слушайте музика директно от китката си — без телефон, който да Ви тежи.

Нуждаете се от треньор по бягане, който познава терена? Вижте функцията PacePro™.

Правете повече. Зареждайте по-малко. Слънчевото зареждане осигурява до 14 дни живот на батерията в режим на смарт часовник3 за Solar и Sapphire Solar моделите и до 11 дни за стандартния модел.

ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН

Подобрен, ултраздрав атлетичен дизайн включва голям 1,2-инчов дисплей и 42 мм корпус. Часовникът е тестван според военните стандарти на САЩ за устойчивост на топлина, удар и вода.

СЕНЗОРЕН ЕКРАН И БУТОНИ

Бутони за управление, които работят във всяка среда, са съчетани с отзивчив нов сензорен интерфейс за по-бърз достъп.

ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛИ

Приспособете външния вид на часовника към Вашия начин на живот със стилен безел от неръждаема стомана.

ВГРАДЕНИ СПОРТНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Използвайте предварително заредените профили на активност за бягане по пътеките, плуване, бягане, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф, сърф, катерене на закрито и др.

BACKCOUNTRY SKI

Бъдете информирани, когато сте на сняг. Този предварително зареден профил помага да се направи разлика между каране на ски и изкачване. Той показва показатели, специфични за изкачване или спускане.

XC SKI DYNAMICS

Когато е сдвоен с HRM-Pro™ пулсомер (продава се отделно), показателят за сила помага да се измери действителното натоварване на Вашите тренировки.

SURF-READY ФУНКЦИИ

Пригответе се да хванете няколко вълни. Този часовник работи с функцията Surfline Sessions™, която създава видео на всяка вълна, сърфирайки пред Surfline® камера4. Така ще можете да ги гледате по-късно и да видите как сте се справили с Вашия Surfline Sessions абонамент.

MTB DYNAMICS

Проследявайте детайлите на всяко каране с показатели за планинско колоездене плюс специализирани Grit™ и Flow™ измервания, които оценяват трудността на пътеката и колко плавно се спускате, като Ви дават резултат, който да победите следващия път.

HIIT ТРЕНИРОВКИ

Този профил на активност проследява Вашите високоинтензивни интервални тренировки, включващи AMRAP, EMOM, Tabata и персонализирани. Задайте броя на кръговете, работа/почивка интервалите и други.

ЕЖЕДНЕВНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ТРЕНИРОВКИ

За насоки за тренировки, които вземат предвид Вас и Вашето фитнес ниво, получавате ежедневни препоръки за бягане и каране въз основа на текущото Ви тренировъчно натоварване и състояние на тренировка.

VISUAL RACE PREDICTOR

Въз основа на Вашата история на бягане и общо фитнес ниво, тази функция предоставя оценка за това какво може да бъде Вашето темпо за разстоянието, което искате да избягате. Данните за тенденциите показват как Вашите тренировки оказва влияние във времето.

PACEPRO™ ТЕХНОЛОГИЯ

Първата по рода си PacePro функция Ви помага докато бягате да поддържате темпо с точни насоки.

CLIMBPRO ФУНКЦИЯ

Използвайте ClimbPro функцията за изтеглените курсове, за да видите информация в реално време за текущите и предстоящите си изкачвания, вкллючително разстояние и надморска височина — както и спускания и равнини.

ПОКАЗАТЕЛИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕТО

Вижте разширените тренировъчни показатели, които включват динамика на бягането, VO2 max с корекции за топлина и надморска височина, корекции за бягане по пътеките, съветник за възстановяване и други.

ИЗДРЪЖЛИВОСТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ

Използвайте тези данни, за да следите и управлявате Вашето усилие – и помогнете да избегнете пренапрежение в началото на бягане или колоездене.

СЪВЕТНИК ЗА ВРЕМЕ НА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

След всяка тренировка времето за възстановяване Ви уведомява кога ще сте готови за друга тежка тренировка. Той дори отчита интензивността на тренировката и фактори като стрес, ежедневна активност и сън.

СОЛАРНО ЗАРЕЖДАНЕ (само за Solar и Sapphire Solar моделите)

Получете до 11 дни живот на батерията в режим на смарт часовник с допълнителни 3 дни при слънчево зареждане3 — и до 37 часа в GPS режим с допълнителни 9 часа при слънчево зареждане5.

MULTI-GNSS ПОДДРЪЖКА

Достъп до множество глобални сателитни навигационни системи (GPS, GLONASS и Galileo), за да проследявате в по-предизвикателни среди, отколкото само с GPS.

UP AHEAD

Получете информация с един поглед за избрани POI точки пред Вас. Преглеждайте показателите за ефективност, сплит времената и разстояние/надморска височина — плюс обобщение на предстоящите основни точки.

ABC СЕНЗОРИ

Навигирайте по следващата си пътека с ABC сензори, включващи алтиметър за данни за надморската височина, барометър за наблюдение на времето и 3-осен електронен компас.

КАРТИ НА ГОЛФ ИГРИЩАТА

Достъп до пълноцветни CourseView карти за повече от 42,000 голф игрища по целия свят и PlaysLike Distance функцията.

SKIVIEW™ КАРТИ

Предварително заредени SkiView карти с имена на писти и оценките за трудност за повече от 2,000 ски курорта по целия свят.

TOPOACTIVE КАРТИ

Изтеглете TopoActive Europe Maps от цял свят. Използвайте вградената Wi-Fi® връзка за лесно зареждане и актуализиране на карти и софтуер, без да използвате компютър.

УПРАВЛЕНИЕ НА БАТЕРИЯТА

Вижте как различните настройки и сензорите влияят върху живота на батерията на Вашия часовник, за да можете да правите промени за удължаване на батерията в движение.

MULTI-BAND ПОДДРЪЖКА (само за Sapphire Solar версиите)

Постигнете превъзходна точност, използвайки технология, която преди е била достъпна само за военните. Достъп до множество честоти, изпращани от навигационни спътници за подобрена точност на местоположението в области, където GNSS сигналите се отразяват, са слаби или обикновено не проникват.

ВГРАДЕН ПУЛСОМЕР

Оптичната технология за сърдечен ритъм измерва интензивността на дейността, както и променливостта на сърдечната честота, за да изчисли нивото на стрес. Той също така проследява под вода без необходимост от допълнителен пулсомер за гърдите.

PULSE OX СЕНЗОР

За аклиматизация на надморска височина или наблюдение на съня, Pulse Ox сензора използва светлинни лъчи на китката Ви, за да прецени колко добре тялото Ви абсорбира кислород.

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ

Получете пълна разбивка на Вашите леки, дълбоки и REM етапи на сън. Вижте всичко в специален уиджет, който включва Вашия резултат за сън и насоки.

BODY BATTERY™ МОНИТОРИНГ

Оптимизирайте енергийните резерви на тялото си, като използвате променливостта на сърдечната честота, стреса, съня и други данни, за да прецените кога сте готови да бъдете активни или кога може да се наложи да си починете.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ДИШАНЕТО

Вижте как дишате през деня, по време на сън и по време на дихателни упражнения и йога дейности.

МОНИТОРИНГ НА ЗДРАВЕТО

Използвайки данните от различните сензори на часовника за състоянието на тялото, тази функция Ви помага да проследите ежедневните си биометрични и уелнес тенденции с един поглед.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ХИДРАЦИЯТА

Регистрирайте дневния си прием на течности, като напомняне да останете хидратирани. Когато автоматичната цел е активирана, дори ще видите прогнозна загуба на пот след активност и целта Ви ще се коригира.

ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО НА ЖЕНИТЕ

Използвайте приложението Garmin Connect™, за да проследявате своя менструален цикъл или бременност. Регистрирайте симптомите, получете обучение за упражнения и хранене и др. Дори получете подробности на китката си с Menstrual Cycle Tracking и Pregnancy Tracking приложението.

СМАРТ ИЗВЕСТИЯ

Получавайте имейли, текстови съобщения и сигнали директно на часовника си, когато сте сдвоени със съвместимо устройство.

МУЗИКАЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Изтеглете песни плюс плейлисти от Вашите акаунти в Spotify, Deezer или Amazon Music (може да е необходим абонамент). Използвайте безжични слушалки (продават се отделно) за слушане без телефон.

GARMIN PAY™ БЕЗКОНТАКТНИ ПЛАЩАНИЯ

Преминавайте през касите за плащане с Garmin Pay решението за безконтактни плащания чрез участващи доставчици.

ФУНКЦИИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Когато вашият часовник и телефон са сдвоени, вашето местоположение на живо може да бъде изпратено до контактите ви ръчно или — по време на избрани дейности на открито — автоматично с вградено откриване на инциденти6.

CONNECT IQ™ МАГАЗИН

Изтеглете персонализирани циферблати, добавете полета за данни и вземете приложения и уиджети от Connect IQ Store на Вашия съвместим смартфон.

*Спецификациите и функциите варират в зависимост от модела, всички изображения са илюстративни. Моля, вижте раздела Технически характеристики за пълни подробности.

Характеристики

Серия Fenix 7S
Описание

Слънчево зареждане на батерията - Слънчевото зареждане осигурява до 22 дни живот на батерията в режим на смарт часовник

Изключителен дизайн - Подобрен, ултраздрав атлетичен дизайн включва голям 1,3-инчов дисплей и 47 мм корпус. Часовникът е тестван според военните стандарти на САЩ за устойчивост на топлина, удар и вода

Сензорен екран и бутони - Бутони за управление, които работят във всяка среда, са съчетани с отзивчив нов сензорен интерфейс за по-бърз достъп

Безел от неръждаема стомана

Вградени спортни приложения - Използвайте предварително заредените профили на активност за бягане по пътеките, плуване, бягане, колоездене, туризъм, гребане, ски, голф, сърф, катерене на закрито и др. 

BACKCOUNTRY SKI - Бъдете информирани, когато сте на сняг. Този предварително зареден профил помага да се направи разлика между каране на ски и изкачване. Той показва показатели, специфични за изкачване или спускане

XC SKI Dynamics

SURF-READY функции

MTB Dynamics - Проследявайте детайлите на всяко каране с показатели за планинско колоездене плюс специализирани Grit™ и Flow™ измервания, които оценяват трудността на пътеката и колко плавно се спускате, като Ви дават резултат, който да победите следващия път

HIIT тренировки -Този профил на активност проследява Вашите високоинтензивни интервални тренировки, включващи AMRAP, EMOM, Tabata и персонализирани. Задайте броя на кръговете, работа/почивка интервалите и други

Visual Race Predictor - Въз основа на Вашата история на бягане и общо фитнес ниво, тази функция предоставя оценка за това какво може да бъде Вашето темпо за разстоянието, което искате да избягате. Данните за тенденциите показват как Вашите тренировки оказва влияние във времето

PacePro технология - Първата по рода си PacePro функция Ви помага докато бягате да поддържате темпо с точни насоки

ClimbPro функция

Показатели за изпълнение

Издръжливост в реално време

Съветник за време на възстановяване

Проследяване на женското здраве - Използвайте приложението Garmin Connect™, за да проследявате своя менструален цикъл или бременност. Регистрирайте симптомите, получете обучение за упражнения и хранене и др. Получавате подробности на китката си с Menstrual Cycle Tracking и Pregnancy Tracking приложението

UP AHEAD - Получете информация с един поглед за избрани POI точки пред Вас. Преглеждайте показателите за ефективност, сплит времената и разстояние/надморска височина — плюс обобщение на предстоящите основни точки

ABC сензори

Карти на голф игрища

SKIVIEW карти - Предварително заредени SkiView карти с имена на писти и оценките за трудност за повече от 2,000 ски курорта по целия свят

TopoActive Europe Maps - Използвайте вградената Wi-Fi® връзка за лесно зареждане и актуализиране на карти и софтуер, без да използвате компютър

Управление на батерията - Вижте как различните настройки и сензорите влияят върху живота на батерията на Вашия часовник, за да можете да правите промени за удължаване на батерията в движение

Физически данни и характеристики:

 • Материал на стъклото - Corning® Gorilla® Glass DX, Power Glass™ или Power Sapphire™
 • Материал на безела - Неръждаема стомана PVD
 • Материал на корпуса - Подсилен полимер с метален заден капак 
 • Материал на каишката - Силикон
 • Размери - 42 x 42 x 14.1 мм; Подходящ за китки със следната обиколка: Силиконова каишка: 108-182 мм; Кожена каишка: 108-175 мм; Каишка от плат: 108-189 мм; Метална каишка: 108-180 мм

Дисплей:

 • Цветен, сензорен, видим на слънчева светлина, трансфлективен memory-in-pixel (MIP) 
 • Размер: 1.20″ (30.40 мм) диаметър
 • Резолюция: 240 x 240 пиксела

Живот на батерията:

 • Смарт часовник: До 11 дни/14 дни със солар
 • Режим на часовник с пестене на батерия: До 38 дни/ 87 дни със солар
 • Само GPS: До 37 часа/46 часа със солар
 • Всички сателитни системи: До 26 часа/30 часа със солар
 • Всички сателитни системи и Multi-band: До 15 часа/ 16 часа със солар
 • Всички сателитни системи и музика: До 7 часа; Max Battery GPS: До 90 часа/ 162 часа със солар
 • Expedition GPS: До 26 дни/ 43 дни със солар
 • Слънчево зареждане, като се предполага целодневно носене с 3 часа на ден навън в 50,000 lux условия
 • Слънчево зареждане, при условие, че се използва в 50,000 lux условия

Воден рейтинг - 10 ATM

Памет - Solar - 16 GB; Sapphire Solar - 32 GB

Аутдор функции:

 • Налични аутдор профили - Hiking, Indoor Climbing, Bouldering, Climbing, Mountain Biking, Skiing, Snowboarding, XC Skiing, Stand Up Paddleboarding, Rowing, Kayaking, Surfing, Jumpmaster, Tactical, Kiteboard, Windsurf, Snowshoe , tennis, pickleball
 • Навигация от точка до точка
 • Обратно до старта
 • TrackBack
 • UltraTrac режим
 • Around Me режим
 • Профил за надморската височина
 • ClimbPro™
 • Изчисляване на площи (чрез Connect IQ™)
 • Вертикална скорост
 • Общо изкачване / спускане
 • Съвместимост с BaseCamp ™
 • GPS координати
 • Sight 'N Go
 • Календар за лов / риболов (чрез Connect IQ™) 
 • Информация за слънцето и луната (чрез Connect IQ™) 
 • Up Ahead
 • Разстояние до дестинацията
 • Барометричен индикатор с предупреждение за буря
 • Expedition GPS активност
 • Dual grid coordinates
 • Приливи

Функции на часовник:

 • Час / дата
 • Аларма
 • Таймер
 • Хронометър
 • Час на изгрев / залез

Сензори:

 • GPS
 • GLONASS
 • Galileo
 • Garmin Elevate™ вграден пулсомер
 • Барометричен алтиметър
 • Компас
 • Жироскоп
 • Акселерометър
 • Термометър
 • Pulse Ox

Смарт функции:

 • Свързаност: Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Connect IQ™ (изгледи на часа, уиджети, приложения и др.)
 • Смарт известия
 • Отговор/отхвърляне на обаждане с текст (само за Android ™)
 • Календар
 • Времето
 • Контролиране на музиката на смартфона
 • Музика на часовника - до 2000 песни
 • Намиране на телефона
 • Намиране на часовника
 • VIRB® контрол
 • Battery Saver - персонализиране за ниска мощност

Активити тракер функции:

 • Вграден пулсомер
 • Отброяване на крачките
 • Body Battery™
 • Лента за активност (показва се след период на неактивност)
 • Автоматична цел (ежедневна цел за крачки)
 • Следене на съня (следи периодите на движение или спокоен сън)
 • Изгорени калории
 • Изкачени етажи
 • Изминато разстояние
 • Интензивни минути
 • TrueUp™
 • Move IQ™
 • Fitness Age (в приложението)
 • Целодневно проследяване на стреса
 • Хидратация (в Garmin Connect™ и Connect IQ™ уиджет) 
 • Проследяване на дишането
 • Мониторинг на здравето - Използвайки данните от различните сензори на часовника за състоянието на тялото, тази функция Ви помага да проследите ежедневните си биометрични и уелнес тенденции с един поглед

Функции за пулса

Предварително заредени карти на ски курорти

Дайвърски функции

Фитнес функции:

 •  Налични фитнес профили - Strength, HIIT, Cardio and Elliptical Training, Stair Stepping, Floor Climbing, Indoor Rowing, Pilates and Yoga

Функции за тренировки, планиране и анализ

Функции за бягане:

 • Налични профили - Running, Track Running, Treadmill Running, Indoor Track Running, Trail Running, Virtual Running, Ultra Running

Функции за колоездене:

 • Налични профили - Biking, Indoor Biking, Mountain Biking, Triathlon

Функции за плуване:

 • Налични профили - Pool Swimming, Open Water Swimming, Swimming/Running

Функции за голф

Функции за проследяване на активността за деца

Съвместимост
 • iPhone®
 • Android™
 • Съвместимост с Garmin Connect ™ Mobile
 • Garmin Pay™
Операционна система Неизвестна
Цвят Черен
Тегло 63 грама
Гаранция 24 месеца гаранция
Телефон Не
Водоустойчив Да
Камера Не
Wi-Fi Да
Високоговорители Не
Пулс монитор Да
GPS Да
NFC Не
iOS съвместим Да
Android съвместим Да
Windows Phone съвместим Не

Подобни смарт часовници