Huawei Band 6 Graphite Black

Кратко описание

най-продаван
Стара цена: 109лв. Цена: 99лв. спестявате 10лв. (-9%)

Вие получавате

Huawei Band 6 Graphite Black
99лв.

В наличност

поръчай сега и продуктът ще бъде при теб вторник (26.10.2021)

Бърза доставка

цените започват от 2,99 лв.

Основни характеристики

 • 1.47-инчов AMOLED FullView дисплей
 • Ниво на кислород в кръвта
 • Следене на сърдечен ритъм
 • 24/7 мониторинг на сърдечния ритъм
пълни характеристики
HUAWEI Fara
Целодневно следене на SpO21
| FullView дисплей
| 2 седмици живот на батерията2
HUAWEI Band 6
Повече е по-добре
Нова гривна на хоризонта
HUAWEI Band 6 има 1,47-инчов AMOLED FullView дисплей, със 148% по-голяма3 vieвидима площ и 64% съотношение екран към корпус с тънка рамка. Комбинирайте това с дисплея с висока резолюция 194 x 368 и 282 PPI и ще имате нещо наистина впечатляващо на китката си.
HUAWEI Band 6 FullView Display
Размерът на дисплейната площ се е увеличил със
0 1
0 1 2 3 4
0 1 2 3 4 5 6 7 8
%
Съотношението екран към корпус се е увеличило с
0 1 2 3 4
0 1 2
%
HUAWEI Band 6 FullView Display
HUAWEI Band 6 FullView Display
Повече данни
Големият дисплей с високо съотношение на екрана към корпуса не само изглежда добре, но и Ви дава повече от желаните данни. По-големи снимки, повече статистика за упражненията и постоянен мониторинг на пулса могат да бъдат показани със зашеметяващи подробности. И имате повече свобода да разглеждате всичко това, благодарение на интуитивните 4-посочни сензорни контроли.
HUAWEI Band 6 watch face
HUAWEI Band 6 watch face
Циферблат по твой вкус
Сменете дизайна, за да отрази настроението Ви. С огромно разнообразие от дизайни на циферблати, от които можете да избирате, достъпни чрез HUAWEI Watch Face Store4, винаги ще има циферблат, който да привлече вниманието Ви. Разменете ги с просто плъзгане и дори използвайте свои собствени снимки.
Уютът е в
цветовете
Носете това, което Ви се струва правилно. Изберете от 4 различни каишки за HUAWEI Band 6, всяка със своя индивидуална естетика. Изработени от щадящ кожата, обработен с ултравиолетови лъчи силикон, те са супер леки и освежаващо устойчиви на мръсотия. И с тегло от само 18 грама.
Graphite Black Forest Green
Amber Sunrise Sakura Pink
HUAWEI Band 6 colour
2 седмици живот на батерията
Издръжливият атлет в света на носимите устройства, HUAWEI Band 6 предлага невероятен 14-дневен живот на батерията за типична употреба2 и 10 дни при тежка употреба5. Когато батерията Ви свърши, няма проблем - можете да ползвате до 2 дни само с 5 минути време за зареждане с магнитно зарядно устройство.
HUAWEI Band 6 heart health
HUAWEI Band 6 heart health
HUAWEI Band 6 truseen 4.0
HUAWEI Band 6 trurelax
HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
HUAWEI Band 6 menstrual cycle
HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
HUAWEI Band 6 menstrual cycle
HUAWEI Band 6 heart health
24/7 мониторинг на сърдечния ритъм

Проследяването на сърдечния ритъм е едно от най-добрите неща, които можете да направите за Вашето здраве. Технологията за наблюдение на пулса TruSeenTM 4.0 използва оптична леща и обработка на данни, базирана на AI, за точно наблюдение на сърдечния ритъм 24 часа в денонощието. Бъдете предупредени незабавно, когато сърдечния ритъм спадне под или се повиши над безопасното ниво. Поставете здравето на сърцето си на преден план.

HUAWEI Band 6 truseen 4.0
Целодневно следене на SpO2

Хроничното ниско насищане с кислород в кръвта, SpO2, може да доведе до умора, загуба на паметта и дори увреждане на мозъка и сърцето. Поради тези причини трябва да сте сигурни, че винаги сте в безопасния диапазон. HUAWEI Band 6 има вградена система за откриване на SpO21, която следи насищането на кръвта Ви с кислород 24/7. Ако падне твърде ниско, гривната ще вибрира, така че можете да отделите време за дишане и да възстановите равновесието си.

HUAWEI Band 6 trurelax
TruRelaxTM мониторинг на стреса

Облекчете го, не го преживявайте отново. Проследявайте нивата си на стрес през целия ден с мониторинг на стреса TruRelaxTM и когато те станат твърде високи, използвайте вграденото ръководство за обучение за дишане, за да се върнете в спокойно, фокусирано състояние на ума. Започнете пътя към по-малко стресиран живот.

HUAWEI Band 6 trusleep 2.0
TruSleepTM 2.0 мониторинг на съня

Събудете се за по-добър сън. TruSleepTM 2.0 разпознава кога сте будни и кога сте в едно от 4-те различни състояния на сън - дълбок сън, лек сън, REM и дрямка. С 96,3% подобрена точност, той записва не само колко сте спали, но и качеството на съня Ви. Могат да бъдат идентифицирани 6 основни проблема със съня и ще можете да получите над 200 предложения за подобряване на съня. По-добрите дни започват с по-добър сън.

HUAWEI Band 6 menstrual cycle
Следене на менструалния цикъл6

Поддържайте лесен за навигация календар на Вашия менструален цикъл с HUAWEI Band 6. Получавайте дискретни, навременни напомняния за настъпването на Вашия цикъл. Грижовен, полезен приятел на китката Ви.

HUAWEI Band 6 daily activity goals
9/12
16/30
7645
Твоето ново Аз

Започнете деня си, като зададете 3 ежедневни цели за активност - Стъпки, Часове на активност и Дейност с умерен до висок интензитет. HUAWEI Band 6 автоматично ще следи напредъка Ви чрез цветни, привличащи вниманието пръстени. Получавайте мотивиращи напомняния и известия, когато постигнете целите си. Заслужените успехи са най-удовлетворяващи.

Фокусирай се върху тренировката си
Когато полагате всички усилия, за да тренирате, оставете HUAWEI Band 6 да се погрижи за останалото. Изберете от до 96 различни режима на упражнения и следете сърдечния ритъм, калориите и други. Всички Ваши данни могат да се съхраняват и анализират в лесни за четене графики, така че можете да начертаете своето фитнес пътуване и да поставите цели, които Ви вдъхновяват.
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
HUAWEI Band 6 personal assistant
Личен асистент
HUAWEI Band 6 не е просто инструмент за проследяване на здравето и фитнеса, той е и по-удобен начин за взаимодействие с Вашия телефон. Преглеждайте входящите обаждания и съобщения, получавайте актуализации за времето, контролирайте музиката си7, както и правете снимки чрез камерата на телефона8, всичко това от комфорта на собствената Ви китка.
 1. Насищането на кръв с кислород се отнася до фракцията на наситен с кислород хемоглобин спрямо общия хемоглобин в кръвта. Този продукт не е медицинско изделие и не е предназначен за диагностика, лечение, излекуване или предотвратяване на болести. Наличността може да варира в зависимост от региона.
 2. Типичната употреба е 14 дни при следните условия: мониторинг на пулса и проследяване на съня; екранът е проверен за кратко 200 пъти, 50 съобщения, 6 обаждания и 3 напомняния за аларма в рамките на 24 часа; тренировка за 30 минути на седмица. Данни от лабораториите на Huawei. Действителното време за употреба може да се различава в зависимост от Вашите навици на използване.
 3. В сравнение с HUAWEI Band 4 Pro. Данни от лабораторията на Huawei.
 4. Наличността може да варира в зависимост от държавата или региона. Налично само за Android 6.0 или по-нова версия и iOS 12.0 или по-нова версия.
 5. Тежка употреба do 10 дни при следните условия: включен мониторинг на пулса и включен HUAWEI TruSleep™; екранът е проверен за кратко 500 пъти, 50 съобщения, 6 обаждания и 3 напомняния за аларма в рамките на 24 часа; тренировка за 60 минути на седмица. Данни от лабораториите на Huawei. Действителното време за употреба може да варира в зависимост от Вашите навици на използване.
 6. Тази функция не се поддържа, когато е свързана с iOS телефон. Наличността може да варира в зависимост от държавата или региона.
 7. Тази функция не се поддържа, когато е свързана с iOS телефон.
 8. Тази функция се поддържа само на телефони с EMUI 8.1 или по-нова версия и не се поддържа, докато е свързана с iOS телефон.
 9. Този продукт не е медицинско изделие и не е предназначен за диагностика, лечение, излекуване или предотвратяване на болести.

Характеристики

Серия Band 6
Тип Гривни
Описание

96 тренировъчни режима

2 седмици живот на батерията при типично използване

24/7 мониторинг на сърдечния ритъм

Целодневно следене на SpO2

TruRelaxTM мониторинг на стреса - Проследявайте нивата си на стрес през целия ден с мониторинг на стреса TruRelaxTM и когато те станат твърде високи, използвайте вграденото ръководство за обучение за дишане, за да се върнете в спокойно, фокусирано състояние на ума.

TruSleepTM 2.0 мониторинг на съня - TruSleepTM 2.0 разпознава кога сте будни и кога сте в едно от 4-те различни състояния на сън - дълбок сън, лек сън, REM и дрямка

Следене на менструалния цикъл - Получавайте дискретни, навременни напомняния за настъпването на Вашия цикъл. Грижовен, полезен приятел на китката Ви

Циферблат по твой вкус - огромно разнообразие от дизайни на циферблати, от които можете да избирате, достъпни чрез HUAWEI Watch Face Store

Характеристики:

 • 1.47-инчов AMOLED FullView дисплей
 • Резолюция 194 x 368 и 282 PPI
 • Сензорен екран AMOLED поддържа жестове с плъзгане и докосване
 • Бутон за захранване и функция

 • Материал на корпуса: Полимерни материали
 • Материал на каишката: Силикон
 • Магнитен напръстник за зареждане
 • 5 ATM водоустойчив

 • Свързаност: 2,4 GHz, Bluetooth 5.0, BLE
 • Размери: 43 x 25.4 x 10.99 мм.
 • Тегло на корпуса: приблизително 18г.

Сензори:

 • Сензор за акселерометър
 • Сензор за жироскоп
 • Оптичен сензор за сърдечен ритъм

Функции:

 • Педометър
 • Информация за изминато разстояние
 • Следене на сърдечна дейност - HUAWEI TruSeen™ 2.0
 • Мониторинг на съня
 • Аларма

Системни изисквания:

 • Android 6.0 или по-нова версия
 • iOS 9.1 или по-нова версия
Размер Среден
Цвят Черен
Гаранция 24 месеца гаранция
Пулс монитор Да
GPS проследяване Не
Вграден дисплей Да
Изкачени стълби Да
Изгорени калории Да
Ниво на кислород в кръвта Да