Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм
Samsung galaxy
Samsung Gear S3

Влез в час

Естетическите качества на Gear S3 са като на наистина първокласен часовник с усъвършенствани характеристики, вградени директно в конструкцията му. Затова използването на Gear S3 е толкова лесно и не изисква никакви усилия. С Gear S3 усещате, че сте свободни.

Дизайн

Gear S3 изглежда съвсем естествено върху китката ви и при използване. Като традиционен часовник. Само че е способен на много повече.

Gear S3 frontier

Създаден с пионерски дух, за да приема приключенията, когато се появят.

Gear S3 frontier

Gear S3 classic

Избор с мисъл за бъдещето, който предлага нотка лукс.

v

Впечатления при работа

Gear S3 ви дава свобода от телефона по най-естествения начин. Трябва само да завъртите пръстена, за да отговаряте на обаждания, да четете съобщения, да отворите нужното приложение.

Просто завъртете пръстена

Отговорете на обаждане, увеличете силата на звука или изключете алармата. Завъртете пръстена, за да се придвижвате из приложенията, съобщенията и дълъг текст. Не би могло да има по-лесен начин да направите това, което искате, да стигнете до там, до където искате.

v

Правете повиквания свободно

Gear S3 има вграден високоговорител, който ви дава възможност да извършвате или приемате повиквания директно от устройството.

v
galaxy Gear 3
galaxy Gear 3
galaxy Gear 3

Производителност

Излезте да тичате, да играете голф или на пътешествие с велосипеда. Gear S3 има вграден GPS, който ви предлага свободата да изследвате света и да останете на верния път дори без телефон. А с дълготрайната му батерия трябва да го зареждате веднъж на няколко дни.

Картата е винаги с вас

Дори без телефона си можете да проверите изминатото разстояние, пътеката, по която трябва да тръгнете. Можете да проверявате напредъка си – от ежедневното тичане до резултата ви на голф игрището. GPS функцията на Gear S3 се грижи за всичко това.

galaxy Gear 3

Дни без зареждане

Наистина се чувствате свободни с батерия, която издържа достатъчно дълго, за да тръгнете на пътешествие без зарядно устройство.

*Животът на батерията може да е различен в зависимост от използването и настройките.