Доставка

Начин на доставка

Smartwatch.bg доставя своите стоки за страната с помощта на куриерска компания Еконт. 

Какво включва доставката

В доставката се включват поръчаните стоки, фактура и гаранция за стоките.
Всеки часовник се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж.

Срокове за доставка

За цялата страна доставката е в рамките на 24-96 часа в работни дни след потвърждаване на вашата поръчка или в зависимост кога куриерската фирма посещава населеното място.

Цени на доставка

Цената на доставка за територията на Република България е между 2.99 лв. и 9.99 лв. с ДДС в зависимост от стойността на стоката и избора - до офис на куриер или адрес.

Връщане на стока

Не забравяйте правата си!
Извадка от Закона за защита на потребителите.

На основание чл. 50 ЗЗП потребителят има право да се откаже от договора от разстояние без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, ЗЗП в 14-дневен срок, считано от датата на: приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя или когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока;
Правото на отказ може да бъде упражнено само в случай, че задължително са изпълнени следните условия: Потребителят да е предоставил на Лаптоп.БГ ООД покупните документи за стоката, а именно: копие от оригиналната фактура или копия от оригиналната касова бележка придружена от съответната стокова разписка.

В случай на упражнено право на отказ от договор от разстояние потребителят трябва да изпрати или предаде стоките обратно на Лаптоп.БГ ООД не по-късно от 15 календарни дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Лаптоп.БГ ООД за решението си да се откаже от договора. До момента на предаването на стоката от потребителя на Лаптоп.БГ ООД, рискът от случайното й погиване или повреждане се носи изцяло от потребителя.